Jag ska debutera

Först nu vågar jag säga det högt… Jag ska debutera! Historiska Media förlag tror på mig och mina två manus och jag har nu signerat avtalen. Att det händer mig känns overkligt och jag ska verkligen ta tillvara på den här möjligheten.

Det var i början av december som jag reste ner ända till Lund för att få träffa förläggaren Åsa och redaktionschefen/förläggaren Lena. Deras bemötande var varmt och fick mig att känna mig välkommen. Trots det var jag nervös men försökte ta in allt jag kunde. Efter vårt möte med bland annat en rundtur i förlagslokalerna var huvudet fullt av intryck, för att inte tala om glädje.

Avtalen kom i efterhand på posten och är nu signerade och ska skickas tillbaka till förlaget. Jag ser spänt fram emot vad som komma skall.

Att bli antagen innebär inte att arbetet med manuset är klart. Inte alls. Nu är det dags att återigen gå en redigeringsrunda och se till att det verkligen sitter och är redo för att publiceras. Det känns tryggt att ha Historiska Media vid min sida, hela vägen fram (och ännu längre).

IMG_5721.JPG

4 reaktioner på ”Jag ska debutera

 1. annahelgesson 17 december, 2019 / 10:14

  Duktiga Helén! Jag visste att det skulle gå hela vägen! Du är för bra för att inte publiceras. Och Historiska media verkar vara ditt förlag, som handen i handsken. Stort lycka till! Hoppas vi ses på bokmässan i höst! Kram❤

  Gillad av 1 person

  • helenwigh 18 december, 2019 / 07:46

   Tack så mycket för dina fina ord Anna! Det känns helt fantastiskt att mina alster äntligen ska nå fler läsare, samtidigt läskigt. Jag hoppas vi ses till hösten! Lycka till med alla dina fina projekt och böcker! Kram kram och god jul! ❤️

   Gilla

 2. Eva 21 december, 2019 / 04:54

  Vad roligt att läsa, stort grattis! Härligt också att det kändes bra när du besökte förlaget. Så – önskar dig ett toppen 2020! Och en god jul dessförinnan.

  Gillad av 1 person

  • helenwigh 21 december, 2019 / 08:40

   Tack så mycket! Ja, nu får vi tro på ett händelserikt 2020. Ska bli så spännande. 😃 Önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s