Om mig

Min förhoppning med bloggen är att skaffa nya kontakter och därmed vidga skrivarnätet av vänner som brinner för kunskap om och utvecklandet av skrivandet som konst- och uttrycksform.

Vem är nu jag som skriver här? Jag är en person som alltid brunnit för det skrivna ordet och hur man kan uttrycka sig. En stor del i mitt yrkesliv har jag bland annat försökt få barn och ungdomar att fatta tycke för skrivande samt inse att det öppnar världar av oändlighet. Själv har jag skrivit ända sedan jag lärde mig läsa och skriva. Det gjorde jag genom att se på hur mina äldre syskon tragglade med sina första meningar. Och som jag längtade till att få börja skolan för att få utveckla mina kunskaper än mer.

Genom att följa mig på bloggen kan man få ta del av hur jag upplever fram- och motgångar med mitt skrivande. I mitt inre har jag många historier som vill få liv och att få ut dem till världen är en väg som är allt annat än rak, har jag lärt mig. Och på något sätt känner jag ändå en förtröstan i det. På så sätt anstränger jag mig mer, putsar på mina ord och ger historierna inom mig en chans att bli de bästa – precis så som de förtjänar. I bloggen kan man även ta del av kommentarer om litteratur som jag har läst. Böcker som kanske överraskar mig, lär mig något nytt och öppnar världar jag inte visste fanns.

 

Alla bilder och texter på denna blogg är skyddade av upphovsrättslagen, Copyright 2017 ©

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s